Velkommen til Tosan Køge Taekwondo Klub

 

Nyt begynder hold starter nu......

Klubben er stiftet i 1975 og er en af Danmarks ældste, vi tilbyder taekwondo træning til både store og små.

Hvad er Taekwondo ?

Vores begynderhold fra 8 år og opefter træner tirsdage og torsdage så kom og få en gratis prøvetræning, så hjælper vi dig igang :=) 

Kan jeg dyrke Taekwondo ?

For børn imellem 4-8 år er Kids holdet det oplagte valg, holdet træner/leger lørdage kl. 10.15-11.00 så kig forbi og vær med :=) 

+35 år (Kursus) holdet. Holdet træner tirsdage og torsdage kl. 19.30 til 21.00. Alle over 35 år kan være med uanset niveau :-) Se mere info på facebook.

Seneste nyt

Traditionen tro blev der slået og sparket på de stakkels tønder torsdag aften 🥋 tak til alle deltagerne, for en hyggelig aften 😃

Nye bælter i alle regnbuens farver 🌈blev der uddelt ved lørdagens graduering, stort tillykke med de nye kupgrader til alle 🥋🇩🇰👍

Flotte præstationer ved De Nordiske Mesterskaber i Taekwondo der blev afholdt i Helsinki, Finland i weekenden 21.-22. Januar 2023.
Hugo Hjarsø som netop er rykket op i gruppen Cadets, 12-14 år klaret sig lige igennem semifinalen, hvorefter han satte turbo på i finalen og fik en flot Bronze medalje.
Alberte Hjarsø deltog i sin første internationale turnering. Men samtidig den største gruppe med 29 deltagere, Female 18-30, hvoraf der er mange dygtige og erfarende deltagere. Alberte leverede en fantastisk præstation med en placering som nr. 23.

Stort tillykke til Hugo og Alberte 🇩🇰🇩🇰

Fra "sofakartoffel" til sortbælte.... det er nu vi starter, skal du med ?

Se flere billeder fra juleafslutningen i medlemsforum og på insta 🎅