Om os

Køge's ældste Taekwondo Klub

Køge Taekwondo Klub startede i 1974 og blev stiftet i 1975 af Jan-Erik Jørgensen, hvor der blev trænet på forskellige skoler i Køge. I 1977 fik klubben sin egen lokaler og her fik man også sin første sortbælte instruktør.

Klubbens navn er Tosan, der stammer fra en koreansk frihedskæmper.

I dag ligger klubbens lokaler på Tangmosevej 87, og her har man fostret en del sortbælter. Klubben har gjort sig bemærket ved mange stævner, hvor medlemmer har fået flotte pokaler og medaljer.

Som medlem af klubben får man mulighed for at træne alle ugens dage, og vælge imellem både kamp- og tekniktræning, og som medlem af DTaF har man også mulighed for at deltage i stævne, træningslejre, kurser og andre arrangementer.

Man starter som elev med at lære kampstand, slag, spark og blokeringer. Derefter sammensættes to eller flere handlinger og man prøver hurtighed, kraft, fleksibilitet og effektivitet i disse handlinger.

I træningen lægges også stor vægt på det mentale. At dyrke Taekwondo vil sige at oparbejde udholdenhed, selvtillid og viljestyrke til at klare de vanskeligheder man bliver stillet overfor.

Alle kan træne Taekwondo. Både piger og drenge fra 4 år og op efter.

Årets udøvere i Tosan

Årets udøvere

Klubbens vedtægter

Hent dem her